Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Psihoterapia relațională a rușinii – Workshop online cu Charlotte Sills

Nov 3, 2020 @ 3:30 pm - 6:30 pm | 150RON – 250RON

DATA: 3 noiembrie 2020, 15:30-18:30

PREȚUL:  SUPER EARLY BIRD 150 RON până pe 10 octombrie

EARLY BIRD 200 RON între 11 și 17 octombrie inclusiv

FULL PRICE 250 RON

LOCAȚIA: online ZOOM (❗️ atelierul se va desfășura în limba engleză și nu va fi asigurată traducere❗️)

CUI SE ADRESEAZĂ: psihoterapeuți, psihologi, consilieri dezvoltare personală, profesioniști care lucrează cu adulți și copii

„Rușinea fundamentală înseamnă trăirea totală a sentimentului de izolare, respingere și interzicere a apropierii sociale, stimulând aceleași regiuni cerebrale ca durerea și teama”
Louis J. Cozolino

Rușinea este unul dintre sentimentele cel mai bine camuflate dintre cele aduse de clienți la terapie. De multe ori, un client furios se simte, de fapt, rușinat. Un client foarte trist este, de fapt, rușinat. Pare a fi unul dintre sentimentele cel mai greu de dus pentru că are ca substrat ideea că este ceva în neregulă cu noi.

În workshopul ei din 3 noiembrie, bine cunoscuta Chalotte Sills ne va vorbi despre cum putem lucra cu acest sentiment dificil din perspectiva relațională. Relația terapeutică este factorul care contribuie cel mai mult la vindecarea clientului, după cum arată studiile recente. Așadar, noi rezonăm foarte mult cu ideea de a lucra în cabinet folosind ca instrument principal relația dintre noi și persoana care stă în fața noastră.

Charlotte Sills este un nume mare în Analiza Tranzacțională. Ea este unul dintre analiștii tranzacționali care au pus bazele școlii de AT relațional, scriind multe articole și cărți pe această temă. Charlotte Sills și Helena Hargaden au scris împreună “Analiza tranzacțională – o perspectivă relațională” și au primit premiul memorial Eric Berne pentru această lucrare. Charlotte este psihoterapeut, trainer și supervizor și predă în cadrul Institutului Metanoia, Middlesex University și Ashridge Business School.

Vă așteptăm alături de noi pentru a învăța împreună cum să folosim relația terapeutică pentru a fi alături de clienții noștri în experiența lor cu sentimentul rușinii.

Nu ratați această ocazie!

Mă înscriu! I want to sign up!

Details

Date:
Nov 3, 2020
Time:
3:30 pm - 6:30 pm
Cost:
150RON – 250RON

Venue

Online (Zoom)