Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Călătoria Eroului – ISTORIA REVINE, ISTORIA SE REPETĂ, ISTORIA POATE FI ÎNCHEIATĂ – Workshop de psihogenealogie cu Cristina Schmidt

Oct 16, 2020 @ 6:00 pm - 9:00 pm | 240RON

DATA: 16 octombrie 2020, 18:00-21:00
PREȚUL: 240 RON
LOCAȚIA: online ZOOM

REDUCERE SPECIALĂ urmăritorilor CEAȘCA DE TERAPIE: 10%

Acest workshop face parte din seria “Călătoria Eroului” și te va ajuta să ințelegi toate Aniversările. Când ajungi în același loc, în aceeași poveste ca și bunica ta ori vreo matușă îndepărtată, când te îmbolnăvești la fel ori la aceeași dată când un alt strămoș de-al tău a fost rănit, asta înseamnă că roata se învârte pe loc. Lăsa-ți viața să meargă mai departe!

Călătoria EROULUI reprezintă o serie de workshop-uri despre recunoașterea rănilor de familie si cum poți să îți desenezi harta vieții și propriul drum. Ești cine vrei să fii chiar și atunci când totul pare predestinat!

Din prima clipă în care ajungem în această lume, cu fiecare privire ori vorbă care ni se adresează, cu toții aflăm cine suntem. De fapt cine suntem pentru EI – ceilalți. Trăim adunând imagini despre noi și ajungem uneori într-un punct al vieții în care realizăm că vrem să știm mai mult, că suntem un suflet care caută să își răspundă singur la întrebarea “CINE SUNT EU?”.

Atunci începe călătoria de descoperire de sine. Eroul din noi pleacă la drum. Este un drum cu încercări, revelații, bucurii și tristeți, o lume în care aflăm că avem dreptul să decidem ce lăsăm în urmă și ce păstrăm din ceea ce am primit moștenire din partea familiei noastre.

CĂLĂTORIA EROULUI este o călătorie în timp, în istoria familiei, în prezentul pe care îl trăim, dar și în viitorul nostru, în dorințele, planurile noastre. În călătorie EROUL din noi află cum poate să se elibereze de blocaje, de amintiri, să își descopere puterea și resursele.

În călătoria ta, EROULE, vei trece prin nouă porți de cunoaștere. Ești pregătit?

Călătoria începe!

Vei trece de prima poartă după ce iți vei desena harta călătoriei. Vei aduce cu tine tot ce știi și tot ce poți afla despre familia ta. Continuă călătoria!

Pornit la drum ajungi la cea de-a doua poartă. Ea este Numele tau. Vei afla care sunt visele, dorințele, secretele purtate-n numele tau. Ce te face să fii TU. Îl porți toată viața și il simți al tau, iar alteori nu te recunoști deloc în el. Îl prezinți cu mandrie ori îl șoptești ca și cum nu vrei să-l audă nimeni. Cine este numele tău? Este numele tău cel care îți spune cine ești? Sau ești TU cel care dai viață numelui tau?

A treia poartă este Corpul tău cu toată istoria familiei scrisă și înscrisă pe el. Boala, semne, ori dureri, sunt uneori cuvintele prin care corpul îți povestește depre trecutul familiei tale.
Când treci prin a patra poartă vei descoperi Secretele și tot ce e Nespus, ca tu să poți rosti mai departe. Închise bine pentru toată lumea secretele trec prin generații doar pentru a fi eliberate mai târziu. Ai curajul, dă-le drumul! Viața îți va fi mai ușoară și mai clară.

Abia când ajungi la a cincea poartă poți găsi Pierderile și Doliile neîncheiate. Tot ce a rămas neînchis este ca o rană care nu se vindecă, îți aduce încă tristețe, neliniște, așteptare fără speranță. Eliberează-te de toate poveștile neîmplinite! Asta îți va aduce împăcare, relații curate și frumoase. Trecând de acestă poartă începi să construiești.

Dacă ai ajuns la poarta șase înseamnă că ai și înțelepciunea de a ințelege toate Aniversările. Când ajungi în același loc, în aceeași poveste ca și bunica ta ori vreo matușă îndepărtată, când te îmbolnăvești la fel ori la aceeași dată când un alt strămoș de-al tău a fost rănit, asta înseamnă că roata se învârte pe loc. Lăsa-ți viața să meargă mai departe!

Contabiliatea între generații o găsești la poarta șapte. Aici poți plăti toate datoriile străbunilor tăi. Uneori o faci chiar dacă nu vrei. Pierzi bani, ori casă, stai încă într-o relație dăunătoare fără să înțelegi de ce nu ai puterea să o închei? Știi că poți sa le transformi în socoteli mai bune?

… iar la a opta poți deja să știi dacă te simți vinovat că ai ajuns mai departe decât ai tăi. O simți, dar ți-e greu să o rostești. O gândești, dar ți-e rușine că-ți trece așa ceva prin minte. Ratezi examene, te simți un impostor deși rațional nu ai nici un motiv, ori pur și simplu nu reușești financiar. Orice faci, e ca și cum îți este greu că ai făcut sau ai putut mai mult decât ai tăi.

La poarta nouă ai Numele, numele neamului. Este Blazonul pe care-l porți. Aici îl poți rescrie așa cum tu dorești. Așa cum tu decizi să îți trăiești viața mai departe.

Ești pregătit pentru transformarea în cel ce ești?

Mă înscriu!

Details

Date:
Oct 16, 2020
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Cost:
240RON

Venue

Online (Zoom)