Cap. 1. Cine suntem

Art. 1. CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE S.R.L este o societate comercială, cu sediul în București, România, și este denumită în continuare CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE. Detalii de contact găsești pe site-ul nostru. Adresa site-ului este www.ceascadeterapie.ro

Cap. 2. Condiții generale de utilizare

Art. 2. Utilizarea site-ului www.ceascadeterapie.ro (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor mai jos menționate. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Art. 3. Conținutul, design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.ceascadeterapie.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de parteneri și contributori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Art. 4. Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.ceascadeterapie.ro.

Art.5. Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Art. 6. Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Ceașca de Terapie – www.ceascadeterapie.ro.

Art. 7. Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.ceadcadeterapie.ro își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

Cap. 3. Termene și conditii de participare la evenimentele organizate de CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE

Art. 8. Participarea la eveniment se face completând formularul de înscriere de pe site, achitând taxa de participare (după caz) și respectând Termenii și condițiile site-ului, precum și cele de participare la eveniment.

Art. 9. Pe tot parcursul evenimentului participanții vor adopta o conduită civilizată, cu respect atât față de propria persoană, cât și față de ceilalți participanți. Pentru o cât mai bună desfășurare a evenimentului, orice nelamurire, întrebare, nemulțumire sau sugestie vă rugăm să le adresați organizatorilor.

Art. 10. Participanții vor păstră confidențialitatea tuturor informațiilor aflate din studiile de caz prezentate sau în cadrul atelierelor de lucru la care participă, așa cum se va menționa și în eveniment.

Art. 11. Participarea la eveniment presupune asumarea responsabilității pentru propriile nevoi, trăiri și gestionarea acestora.

Art. 12. Nerespectarea acestor termeni și conditii conferă dreptul organizatorilor de a limita participarea la eveniment a persoanei în cauză.

Art. 13. NOTĂ! Facturile sunt generate automat cu informațiile completate de dvs. în formularul de înscriere și nu se vor modifica ulterior. Vă rugăm să verificați acuratețea datelor din formularul de înscriere.

Art. 14. IMPORTANT! În cazul în care nu mai puteți participa la eveniment, anularea rezervării se va face cu minim 10 zile lucrătoare înainte de eveniment, iar banii vă vor fi returnați în termen de 30 de zile. În afara acestui termen, taxa de înscriere la eveniment NU este rambursabilă.

Art. 15. Dacă evenimentul se anulează din cauze independente de organizator – care includ: acțiuni guvernamentale, ordonanțe militare, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, pandemii, greve – organizatorul va returna taxa de participare, din care se scade taxa de retur. Taxa de retur este contravaloarea cheltuielilor nerambursabile și poate avea o valoare de maxim 15% din valoarea taxei de participare.

 

Cap. 4. Politica de Confidențialitate

Art. 16. Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.ceascadeterapie.ro şi explică modul în care CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCATIE CEAȘCA DE TERAPIE foloseşte şi protejează informaţiile dumneavoastră personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE.

Art. 17. Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link- uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care vă recomandăm să o citiți.

Art. 18. Datele furnizate de dvs. în cursul navigării acestui website pot fi folosite de CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEASCA DE TERAPIE şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Art. 19. Prin acordul dvs. exprimat prin accesarea şi utilizarea www.ceascadeterapei.ro, datele cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de dvs. pot fi prelucrate şi utilizate de CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEASCA DE TERAPIE în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEASCA DE TERAPIE, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Art. 20. Datele cu caracter personal furnizate de dvs. constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Art. 21. Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE, cât şi orice informaţie furnizată de dvs. care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Art. 22. Dacă folosiți site-ul în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, contul meu etc.), înainte de a le folosi, vă rugăm să citiți cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEASCA DE TERAPIE vă aduce la cunoştinţă că beneficiați de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le puteţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa de email contact@ceascadeterapie.ro.

Art. 23. Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.ceascadeterapie.ro, cât şi la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, ne puteţi contacta pe adresa de email contact@ceascadeterapie.ro.

Art. 24. De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.ceascadeterapei.ro vă exprimați consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE.

Art. 25. Dacă nu sunteți de acord cu condiţiile de utilizare de către dvs. a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE, aveți dreptul de a nu mai utiliza acest website.

 

Cap. 5. Evenimentele CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE

Art. 26. Site-ul www.ceascadeterapie.ro colectează date cu caracter personal doar dacă sunt necesare pentru exercitarea unor obligații legale (ca de exemplu facturi).

Art. 27. Colectarea acestor date personale are următoarele scopuri:

  • trasabilitatea înregistrării la evenimentele CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIECEAȘCA DE TERAPIE necesară în cazul unor cereri, sesizări sau reclamații ale cliențilorCeașca de Terapie;
  • confirmarea manuală a plății pentru metoda de plată Transfer Bancar;
  • facturarea automată după validarea înregistrării și a plății taxei de participare.Art. 28. În cazul în care nu doriți colectarea acestor date, nu vă înscrieți la evenimentele CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE.

Cap. 6. Cu cine partajăm datele tale

Art. 29. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Art. 30. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCATIE CEASCA DE TERAPIE.

Cap. 7. Analize și statistici de trafic

Art. 31. Site-ulceascadeterapie.ropoate colecta datele dumneavoastră automat, numai pentru trafic şi statistici, cum ar fi ora și durata vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP – prin aplicațiaGoogle Analytics, ce poarta responsabilitatea colectării datelor. Folosim Google Analytics, serviciu oferit de Google Inc. care generează statistici detaliate despre traficul pe un site web şi sursele traficului şi care măsoară conversiile şi vânzările. Google Analytics foloseşte “cookie-urile” stocate în computerul dumneavoastră pentru a ajuta la analiza modului cum utilizatorii folosesc site-ul ceascadeterapie.ro. Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on disponibil la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.

Cap. 8. Modificări ale politicii de confidenţialitate

Art. 32. Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâneți tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că sunteți de acord cu aceste modificări.

Cap. 9. Drepturile dumneavoastră

Art. 33. CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră transmisă la adresa contact@ceașcadeterapie.ro se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Art. 34. CENTRUL PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):
1. Dreptul de a cere CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
2. Dreptul de a cere CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
3. Dreptul de a cere CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
4. Dreptul de a cere CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimitedecătrepersoanaînscrisăînbazadedateprine-maillaadresa contact@ceascadeterapie.ro.

Art. 35. Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE.

Art. 36. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.ceascadeterapei.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul ceascadeterapie.ro/shop, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Cap. 10. Copyright

Art. 37. Întregul conținut al site-ului www.ceascadeterapei.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Cap. 11. Accesul la site

Art. 38. CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății CENTRULUI PENTRU PSIHOEDUCAȚIE CEAȘCA DE TERAPIE fără acordul prealabil scris al acesteia.

Art. 39. Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Art. 40. Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Ceașca de Terapie – www.ceascadeterapie.ro.

Cap. 12. Litigii

Art. 41. Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.