Loading Events
  • This event has passed.

All Events

„Vreau să fiu iubită” – Nașterea unei noi unități relaționale – webinar STUDIU DE CAZ

Dec 5, 2020 @ 9:00 am - Dec 6, 2020 @ 12:00 pm | 450RON

DATA: 05 decembrie 2020, 09.00 – 17.00 și 6 decembrie, 09.00 – 12.00

LOCAȚIA: online ZOOM

PREȚUL: 450 lei

 

Cui se adresează: psihologilor, psihoterapeuților, consilieri, educatori, traineri, celor care lucrează în profesii de ajutor sau se pregătesc să lucreze în astfel de profesii, precum și celor interesați de propria dezvoltare și vindecare emoțională.

Burse: oferim 2 burse de participare constând în achiziția unui bilet cu preț redus – 50% pentru diversitate, pentru cei ce provin sau lucrează cu comunități marginalizate, stigmatizate sau în îngrijire paliativă. Scrie-ne câteva cuvinte despre munca ta sau despre tine care să susțină acordarea bursei.

 

De la perfecțiune la umanitate, de la critică la responsabilitate, de la abuz la dragostea de sine, vom urmări acest parcurs din cadrul călătoriei terapeutice, prin intermediul înregistrărilor video și vom asista aproape live la nașterea unei noi entități relaționale.

În acest workshop:

  • vom urmări montajul video ce le prezintă pe psihoterapeută și pe clienta sa pe parcursul a mai multor luni de terapie. Prezentarea este împărțită în 3 secțiuni: starea inițială, în care observăm relația diadică formată între un Bebeluș și un părinte abuziv; apoi intervențiile terapeutice și momentele cheie care au contribuit la întreruperea abuzului și integrarea traume; și, într-un final, la bucuria nașterii unei noi diade Părinte – Copil, în care curiozitatea Copilului este protejată de un Părinte responsabil, și susținută de conexiunea cu un Sine mai înalt.
  • Vom discuta pe marginea studiului de caz și vom dezbate procesul folosind limbajul Analizei Tranzacționale, al Teoriei Atașamentului și neurobiologiei.

Îi suntem profund recunoscătoare clientei și terapeutei pentru dăruirea și vulnerabilitatea pe care ni le-au încredințat, prin acordul ca munca lor să fie împărtășite cu voi în cadrul acestui workshop de 10 ore.

 

O parte din montajul video a fost prezentat în cadrul Conferinței Naționale de Analiză Tranzacțională, ediția XX, A fi sau a nu fi …în contact. Relația cu sinele și cu celălalt. 23 – 25 octombrie 2020, și a fost beneficiat de o foarte mare apreciere din partea participanților. Acesta este motivul ce ne-a condus la organizarea workshopului într-o formă extinsă, cu mai mult conținut video, cu noi parți din procesul terapeutic, consolidarea noilor achiziții, mai mult  spațiu de discuție, reflectare și analizare a întregului procesului. Workshopul constituie o reală sursă de învățare și explorare.

——————————————————————————————–

Ioana, este analist tranzacțional certificat în psihoterapie (CTA-P), cu 12 ani de experiență profesională atât în România, cât și în Marea Britanie, unde a lucrat în sistemul național de sănătate, organizații non-guvernamentale și în practică privată. Lucrul în străinătate i-a adus multe necunoscute și dificultăți, dar și o expunere neprețuită față de diversitatea umană. Lucrează afirmativ cu persoane aparținând oricărei religii sau culturi, orientări sexuale și identități de gen.

S-a specializat în terapia traumelor relaționale foarte timpurii și a persoanelor care au suferit și diferite forme de discriminare și abuz fizic și sexual.

În 2018 și-a început formarea AEDP (Accelerated Experential Dynamic Psychotherapy), o psihoterapie contemporană realțională, care îmbină teoria atașamentului cu neurobiologia.

Zi de zi este martora puterii vindecătoare a experienței împărtășite și se bucură foarte tare să dea mai departe din ceea ce a învățat și le-ar putea fi util și altora.

Mă înscriu!

Details

Start:
Dec 5, 2020 @ 9:00 am
End:
Dec 6, 2020 @ 12:00 pm
Cost:
450RON
Price:

300lei