Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Psihoterapia transferului erotic cu HELENA HARGADEN

Apr 17, 2021 @ 11:00 am - 6:00 pm | 390RON

DATA: 17 aprilie, 2021, între 11:00 și 18:00, cu o oră pauză de prânz.

LOCAȚIA: online (Zoom)

PREȚ: 390 RON până la 25 martie, apoi 450 RON

LOCURI: maximum 21 pentru a menține o atmosferă coezivă de grup

¡ACEST WORKSHOP ESTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ ȘI NU BENEFICIAZĂ DE TRADUCERE.!

WORKSHOP ÎN PROCES DE ACREDITARE CPR

Workshopul își propune să exploreze semnificația emoțiilor sexuale în relația terapeutică, mai ales în contextul unei literaturi foarte sărace pe acest subiect.

Este oare diada terapeutică echivalentul celor doi îndrăgostiți?
Cum putem fi congruenți și intimi în relația cu clientul?

În mod frecvent, se pare că ne creăm sensuri inconștiente ale sinelui în raport cu relațiile noastre primare, inclusiv povești relaționale și imagini ale sinelui. Erotismul conștient și inconștient sunt inima relației primare și se naște astfel întrebarea: Cum poate terapeutul să înțeleagă o astfel de inimă rănită a clientului ?

De aceea, în terapia cu unii dintre clienții noștri ne-am putea simți implicați în domeniul larg al sexualității, incluzând aici atât conexiuni heterosexuale și homosexuale, cât și identificări paterne și materne. Lucrul cu transferul erotic necesită capacitatea și disponibilitatea terapeutului de a integra acest aspect și de a se mișca într-un mod fluid printre propriile atribute feminine și masculine. Astfel se ajunge la momente pivotante în lucrul terapeutic.

Analiza contra-transferului oferă noi chei de tratament și are posibilități transformatoare, evitând ca terapeutul să fie seducător cu clientul, sau ostil, sau să ia în glumă transferul erotic al clientului.

Trainerul nostru este, deja, binecunoscut în comunitatea AT internațională, fiind o figură centrală în dezvoltarea teoriei AT moderne. Helena Hargaden, MSc, DPsych, TSTA-P, lucrează în cabinetul privat din Sussex. Ea este co-autoarea cărții premiate “Analiza Tranzacțională: O perspectivă relațională”, împreună cu Charlotte Sills. Cea mai recentă carte a ei, “Arta supervizării relaționale” a fost publicată în 2016. În cadrul workshop-ului nostru, în funcție de cereri și timpul disponibil, ea va face și supervizare pe cazurile participanților.

 

Mă înscriu!

Details

Date:
Apr 17, 2021
Time:
11:00 am - 6:00 pm
Cost:
390RON

Venue

Online (Zoom)