Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Corpul: purtător al istoriei familiei – cu Cristina Schmidt

Jun 30, 2020 @ 6:00 pm - 7:30 pm | 150RON

DATA: 30 iunie 2020, 18:00-19:30
PREȚUL: 150 RON
LOCAȚIA: online ZOOM, webinar susținut în limba română
LIMBA: română

Data limită de înscrieri: 26 iunie 2020
LOCURI LIMITATE

CUI SE ADRESEAZĂ: persoanelor interesate de dezvoltare personală sau celor care lucrează în profesii de ajutor.

DESCRIERE:

Ascultă-ți corpul și citește istoria familiei tale pentru o viață trăită contișent!

De multă vreme nu mai este o noutate legatură dintre psihic și corp. Tratarea lor separată nu face altceva decât să ne țină departe de firul logic al unor probleme pe care le trăim, departe de soluțiile pe care am putea să le folosim și, bineînțeles, pentru a înțelege ce anume vrea el să ne spună.

Limbajul corpului este complex și fascinant. El ne transmite informații despre starea noastră de sănătate, despre starea noastră emoțională, despre starea noastră psihică, iar un lucru fascinant este că el ne “spune uneori povești despre familia noastră”. Adică este purtatorul istoriei familiei noastre.

Psihogenealogia este domeniul care se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultimii ani și caută răspunsuri la întrebări legate de problemele transmise de la o generație la alta, cu știința sau neștiința celui care le trăiește.

Boli declanșate la aceeași dată ori vârstă la care mama, tatăl ori vreun bunic a avut aceeași afecțiune, dureri ori afecțiuni care sunt resimțite într-un mod bizar și care totuși par a fi reacții față de întâmplări prin care persoana respectivă nu a trecut niciodată, probleme de sănătate nejustificate medical, toate acestea își gasesc prin psihogenealogie raspunsuri si solutii, de cele mai multe ori.

Corpul nostru este ca o hartă pe care este înscrisă istoria familiei, o istorie care se exprimă atât prin „limbajul genetic”, cât și printr-un model de comunicare intra-familială, atitudine și postură corporală, boli, senzații, vise, coșmaruri.

FACILITATOR: Cristina Schmidt, psihoterapeut, trainer și coach cu o bogată activitate internațională, utilizând metode din psihodramă, psihoterapie transgenerațională, terapie sistemică și analiză tranzacțională. Cristina este profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, și membru fondator al SRAT (Societatea Română de Analiză Tranzacțională), unde este vicepreședinte de peste 15 ani, Internațional Transgenerational Therapy Association și Asociația de Consiliere psihologică din București.

Mă înscriu!

Details

Date:
Jun 30, 2020
Time:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
150RON

Venue

Online (Zoom)